Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Sinocat Environmental Technology Co.,Ltd. 86-28-62825888 liaorb@sinocat.com.cn
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Η τρίτη ετήσια συνάντηση του εθνικού βασικού βασικού προγράμματος «έρευνα σχεδίων Ε&Α για την τεχνολογία και το σύστημα ελέγχου εκπομπής ρύπανσης για τα οχήματα και τις μοτοσικλέτες εναλλακτικού καυσίμου» έγινε επιτυχώς.

Η τρίτη ετήσια συνάντηση του εθνικού βασικού βασικού προγράμματος «έρευνα σχεδίων Ε&Α για την τεχνολογία και το σύστημα ελέγχου εκπομπής ρύπανσης για τα οχήματα και τις μοτοσικλέτες εναλλακτικού καυσίμου» έγινε επιτυχώς.

April 19, 2022

Από τις 16 ως τις 18 Νοεμβρίου 2019, η βασικά εθνικά ειδικά έρευνα και το σχέδιο ανάπτυξης που οδηγήθηκαν από Sinocat τη Co., το ΕΠΕ, το την την «έρευνα για τις αιτίες και την τεχνολογία ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης», «έρευνα για την τεχνολογία ελέγχου εκπομπής ρύπανσης και σύστημα Environmental τεχνολογίας για τα οχήματα και τις μοτοσικλέτες εναλλακτικού καυσίμου» η τρίτη ετήσια συνοπτική συνεδρίαση της εργασίας του προγράμματος κρατήθηκαν επιτυχώς σε Chengdu.

 

 

Η διάσκεψη προσκάλεσε τους κινεζικούς ακαδημαϊκούς και τους εμπειρογνώμονες από το διαχειριστικό κέντρο ημερήσιων διατάξεων του 21$ου αιώνα, την κινεζική ακαδημία ερευνητικού κέντρου περιβάλλοντος των επιστημών του οικολογικού και το του εθνικού του περιβάλλοντος τμήματος προστασίας μηχανοκίνητων οχημάτων εκπομπής κέντρο ελέγχων για να έρθει στη συνεδρίαση για την αξιολόγηση και την καθοδήγηση. Co. μηχανημάτων Yuchai Guangxi, ΕΠΕ, Co. δύναμης Weichai, ΕΠΕ, Co. ομάδας επίγειων ποταμών Jiangmen, ΕΠΕ, αυτοκίνητη Co. ερευνητικού κέντρου εφαρμοσμένης μηχανικής της Κίνας, ΕΠΕ, Sichuan πανεπιστήμιο, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Wuhan, αυτοκίνητη ηλεκτρονική Co. συστημάτων ελέγχου Wuhan Lingdian, ΕΠΕ Ενός περισσότερο από μονάδες δωδεκάες προγράμματος και το προσωπικό διαχείρισης του προγράμματος όπως η καταλυτική Co. εξαγνιστών Wuxi Weifu Lida, το ΕΠΕ και το ίδρυμα εφαρμοσμένης μηχανικής διαδικασίας της κινεζικής ακαδημίας των επιστημών συμμετείχαν στην έκθεση.

Η Κίνα έχει τους άφθονους πόρους φυσικού αερίου, και τα τελευταία χρόνια, τα οχήματα φυσικού αερίου έχουν αναπτυχθεί γρήγορα. Ως τα τέλη του 2018, η ιδιοκτησία οχημάτων φυσικού αερίου της Κίνας έφθασε σε 6,7 εκατομμύριο μονάδες, μια αύξηση 620.000 μονάδων, μια αύξηση 10,20%, ταξινομώντας πρώτα στον κόσμο για πέντε διαδοχικά έτη. Μεταξύ του αερίου εξάτμισης που απαλλάσσεται από τα οχήματα φυσικού αερίου, οι συμβατικοί ρύποι είναι κυρίως NMHC, NOX και Co. Οι μη συμβατικοί ρύποι είναι κυρίως μεθάνιο (CH4), του οποίου το CH4 αποτελεί περισσότερο από 90% του συνολικού HC. Το CH4 είναι το κύριο αέριο θερμοκηπίου. Η Κίνα είναι επίσης ο μεγαλύτεροι παραγωγός και ο χρήστης των μοτοσικλετών, και ο αριθμός μοτοσικλετών είναι στενός σε 50% του κόσμου. Ως τα τέλη του 2018, ο αριθμός μοτοσικλετών στη χώρα έφθασε σε 87 εκατομμύρια, μια αύξηση 5 εκατομμυρίων από τα 82 εκατομμύρια το 2017, με έναν ρυθμό ανάπτυξης 6%, ταξινομώντας πρώτα στον κόσμο. Από τα χαρακτηριστικά της εκπομπής PM2.5 από το αέριο εξάτμισης, το μέγεθος μορίων PM2.5 που εκπέμπεται με τα οχήματα και τις μοτοσικλέτες φυσικού αερίου είναι λιγότερο από <0>

Αντιμέτωπη με τη επείγουσα ανάγκη για τον έλεγχο της ρύπανσης μηχανοκίνητων οχημάτων, η εθνικά βασικά έρευνα και το σχέδιο ανάπτυξης «έρευνα για τις αιτίες και την τεχνολογία ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης» έχουν εστιάσει στην τεχνολογία ελέγχου εκπομπής ρύπανσης και τα ερευνητικά προγράμματα συστημάτων όπως τα πετρελαιοκίνητα οχήματα, τα οχήματα βενζίνης, τα οχήματα εναλλακτικού καυσίμου και οι μοτοσικλέτες. Μεταξύ τους, «η έρευνα για την τεχνολογία ελέγχου εκπομπής ρύπανσης και το σύστημα για τα οχήματα και τις μοτοσικλέτες εναλλακτικού καυσίμου» αναλήφθηκαν από Sinocat τη Co. Environmental τεχνολογίας, το ΕΠΕ, Sichuan το πανεπιστήμιο, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Wuhan, τη Co. μηχανημάτων Guangxi Yuchai, το ΕΠΕ, τη Co. δύναμης Weichai, το ΕΠΕ, κ.λπ. Περισσότερες από 10 μονάδες συμμετείχαν στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων υψηλής απόδοσης καταλυτικών υλικών σπάνια γαίας και των υψηλής απόδοσης σταθερών καταλυτών για την ανάπτυξη της χώρας VI οχημάτων εναλλακτικού καυσίμου πρότυπα και εθνικά IV πρότυπα μοτοσικλετών, και το σχηματισμό της αξιόπιστης τεχνολογίας ολοκλήρωσης συστημάτων μετα-επεξεργασίας ελέγχου εκπομπής ρύπανσης οχημάτων και μοτοσικλετών φυσικού αερίου και την προώθηση και την εφαρμογή, που υποστηρίζουν τη μηχανοκίνητη μείωση ρύπανσης οχημάτων της Κίνας. Μετά από τρία έτη λειτουργίας, το πρόγραμμα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο μέσω των προσπαθειών από κοινού των συμμετεχουσών μονάδων.