Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Sinocat Environmental Technology Co.,Ltd. 86-28-62825888 liaorb@sinocat.com.cn
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - SINOCAT επιτυχώς πέρασε την αυτοκίνητες ετήσιες επίβλεψη και την αναθεώρηση ποιοτικών συστημάτων το 2019 IATF16949

SINOCAT επιτυχώς πέρασε την αυτοκίνητες ετήσιες επίβλεψη και την αναθεώρηση ποιοτικών συστημάτων το 2019 IATF16949

April 19, 2022

Από τις 23 ως τις 24 Δεκεμβρίου 2019, ελεγκτές Liu Yong και ο κ. TÜV SÜD. Zhiqiang πραγματοποίησε την αυτοκίνητους επίβλεψη ποιοτικών συστημάτων το 2019 IATF16949 και το λογιστικό έλεγχο στην περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας Sinocat, ΕΠΕ.

Στις 9 AM στο 27ο, η πρώτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα συνδιαλέξεων 408 Sinocat. Οι ηγέτες επιχείρησης, επικεφαλής των τμημάτων και των εργαστηρίων και των εσωτερικών ελεγκτών συμμετείχαν στη συνεδρίαση. Ο κ. Liu Yong, ο ηγέτης της ομάδας λογιστικού ελέγχου, εξήγησε λεπτομερώς τις σημαντικότερες διαδικασίες του λογιστικού ελέγχου και του σχεδίου λογιστικού ελέγχου. Το YUN γενικών διευθυντών Mr.Li, εξ ονόματος Sinocat χαιρέτισε την άφιξη του δασκάλου λογιστικού ελέγχου, και κανόνισε τα συνοδευτικά πρόσωπα κατά τη διάρκεια του λογιστικού ελέγχου για να ζητήσει έναν λογιστικό έλεγχο. Τα περιληφθε'ντα τμήματα και τα σχετικά πρόσωπα υπεύθυνα θα συνεργαστούν ενεργά για να εξασφαλίσουν την επιτυχή ολοκλήρωση αυτών των επίβλεψης και αναθεώρησης.

Μέσω της αναθεώρησης στοιχείων, των επιτόπιων στοιχείων η συλλογή, η έρευνα, κ.λπ., ο νότος γερμανικά που ελέγχει την ομάδα εμπειρογνωμόνων θεωρεί ότι sinocat έχουν προωθήσει πλήρως τα πρότυπα συστημάτων διαχείρισης αυτοκινητοβιομηχανίας με την εφαρμογή των πέντε εργαλείων APQP, FMEA, SPC, MSA, και PPAP στον αυτοκίνητο προγραμματισμό διαχείρισης του προγράμματος προϊόντων, την προηγμένη ανάλυση προγραμματισμού διαδικασίας, τον προσδιορισμό ικανότητας επιθεώρησης, την αξιολόγηση ικανότητας διαδικασίας, και την παράδοση των τελικών προϊόντων για να εξασφαλιστεί και να ελεγχθεί ποιότητα των προϊόντων για να καλύψουν τις απαιτήσεις πελατών. Η εφαρμογή του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης IATF16949 που εφαρμόζεται από Sinocat έχει συνεχίσει να είναι αποτελεσματική, θέτοντας θεμέλια για το συνεχή ανεφοδιασμό στους πελάτες στη αυτοκινητοβιομηχανία. Ο λογιστικός έλεγχος ολοκληρώθηκε στο πρωί της 28ης Δεκεμβρίου, και η τελευταία συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα συνδιαλέξεων σε 11 η ώρα. Οι ελεγκτές Mr.Liu Yong και Mr.He Zhiqiang ενημέρωσαν ότι τα αποτελέσματα λογιστικού ελέγχου ίσχυσαν και απαίτησαν την επιχείρηση για να ανοίξουν τις γενικές μη-συμμορφώσεις για το λογιστικό έλεγχο. Οι λόγοι, διατυπώνουν τα αποτελεσματικά μέτρα και βάζουν σε ισχύ τα μέτρα διόρθωσης. Στη συνεδρίαση, ο δάσκαλος αναθεώρησης παρείχε τις πολύτιμες προτάσεις σε Sinocat για τα προβλήματα που βρέθηκαν σε αυτήν την αναθεώρηση. Συγχρόνως, ήλπισε ότι Sinocat είχε τις ισχυρές διαταγές στην τρέχουσα αγορά και η απόδοσή της έχει αυξηθεί σημαντικά έναντι των προηγούμενων χρόνων. Αυτή τη στιγμή, έχει φθάσει σε περισσότερες από 900 εκατομμύριο πωλήσεις. Κάτω από τις συνθήκες, συνεχώς να ενισχύσουν την ποιοτική διαχείριση και να προσπαθήσουν να γίνει σκληρά το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης της επιχείρησης τρέχουν σε έναν υψηλότερου επιπέδου.